Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

Delthíbera esports nàutics

 
 
L'hotel

Per ampliar la imatge, només cal clicar damunt!

L'hotel,

 

disposa de diferents serveis, habitacions confortables, menjador, 2 piscines tobogan aquàtic, terrassa jocs recreatius, gran saló-cafeteria, wi-fi, distància de la platja 250 metres, tracte personalitzat.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica

 

Delthíbera, és una organització que realitzen activitats d'aventura a la zona del Delta de l'Ebre amb una total garantia de satisfacció.

 

L'entorn,

 

és marítim costaner, situat dins de la població, i hi ha tan sols a 250 metres de la platja on ens realitzem algunes de les activitats. És també un lloc estratègic per fer les visites al Delta. Davant del mateix hotel hi ha un passeig i a 100 metres hi ha un parc on es pot jugar.

 

L'hotel,

 

disposa de diferents serveis, habitacions confortables, menjador, 2 piscines tobogan aquàtic, terrassa jocs recreatius, gran saló-cafeteria, wi-fi, distància de la platja 250 metres, tracte personalitzat.

 

La recepció

 

té un espai ampli que s'utilitza per fer el canvi entre activitats, però que també és un lloc per poder llegir un llibre.

 

El menjador,

 

disposa de molt d'espai, confortable i està bé distribuït, on la cuina se serveix com a Bufet lliure i amb menú específic per celíacs.

 

Les habitacions,

 

són molt confortables i amb capacitat per 3 persones per habitació, totes elles amb bany individual i televisió.

 

La piscina,

 

és tota ella una diversió, amb el seu tobogan i una gran terrassa, espai ideal per gaudir d'un moment de tranquil·litat, diversió i també poder prendre una estona de sol.

 

Cursets de vela,

 

una activitat molt completa i que primer de tot, hauran de fer una classe teòrica: el material, els vents, quins que tipus d'embarcacions hi han i com hem de realitzar l'activitat, després es posarà en pràctica el que s'ha après i a passar-ho molt bé.

 

Jocs aquàtics,

 

amb molta diversió on es realitza moltes i diferents activitats en el mar que varien segons la temporada on es faran diferents esports.

 

Aventures dins del mar

 

que són moltes les diferents i divertides activitats, sempre innovadores les que s'ofereixen, tot un món d'imaginació per la diversió, que segons l'edat es pot practicar plenes d'emocions però sempre també amb molta seguretat.

 

El caiac

 

és una activitat individual on també pot ser practicada en grup, s'aprèn a tenir un bon equilibri, tècnica de navegació, gestió de recursos i també l'orientació.

 

Ara amb la Vela,

 

on es posarà en pràctica el que s'ha après abans a la classe teòrica, d'aquesta forma segur que serà tot un èxit.