Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

La Granja esports aventura i natura

Vostè està aquí:
inici > catàleg > esports i aventura > La Granja
 
 
Les cavallerisses

Per ampliar la imatge, només cal clicar damunt!

Les cavallerisses,

 

on els nens podran prendre el primer contacte amb els cavalls.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica de la casa

 

La casa està situada a peus del Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera), a la província de Barcelona, es troba a tan sols 42 km de Barcelona ciutat i a 56 Km de Girona, bé al bell mig de la natura, envoltada de prats i boscos, es dedica íntegrament a l’educació i a l’ensenyament de nens i joves en edat escolar.

 

L'entorn,

 

propici per entrar en contacte directe amb la natura, envoltat de prats i boscos, situada al peu del Parc Natural del Montseny, compte amb unes instal·lacions de 250.000 m², en plena natura.

 

Les 5 cases,

 

amb diferència de la majoria, és que el grup disposa d'una casa privada per ell sol, amb entrada privada, d'una sola planta, per a què sigui fàcil i còmode de vigilar a la nit, menjador i porxo privat, amb calefacció i aigua calenta, habitacions, lavabos i dutxes dels nens i habitació per mestres amb lavabos i dutxa.

 

L'espai,

 

amb grans esplanades d'herba, nou pistes de bàsquet, camp de futbol de terra, un camp de voleibol platja, pista d'handbol, pista d'equitació, instal·lacions d'aventura (pont xinès, el gran tobogan, pistes americanes, castell del' sentits, poblat Indi, rocòdrom, tirolina) quadres amb cavalls

 

Els menjadors,

 

són tots privats amb calefacció, servei de cuina pròpia de molta qualitat amb àpats naturals, i menús que s'adapten a les persones amb necessitats alimentàries especials.

 

El pati,

 

lloc de reunió dels diferents edificis i també lloc per prendre la fresca a la nit.

 

Esplanada per a jocs,

 

estan bé repartits i amb molt d'espai, pensats perquè els nens tinguin un bon descans i els mestres la seva tranquil·litat.

 

Els dormitoris,

 

estan repartits a dins de cada casa privada del grup, amb lliteres i de capacitats diferents, 4 habitacions de 18 places, 7 habitacions de 10 places, i 6 habitacions de 10 places.

 

Les dutxes i lavabos

 

Totes les 5 cases disposen de dutxes i lavabos, per a nens i mestres, amb aigua calenta.

 

La piscina,

 

és de 16 X 10 m i envoltada per un paisatge de natura, amb zona de bany delimitada i tancada, terrassa, per passar bons moments i amb molta diversió.

 

Sala per a tallers

 

Es troba a l'exterior, que depenent del temps i del tipus d'activitat es poden per fer a dins tallers variats.

 

Pistes de basquet,

 

són 8 en el total, reglamentàries i amb il·luminació, que també s'utilitzen per fer d'altres activitats en grup.

 

La sala per teatre,

 

està molt bé equipada, apta per fer teatre o conferències i amb una capacitat per 200 persones.

 

Les cavallerisses,

 

on els nens podran prendre el primer contacte amb els cavalls.

 

El bosc i el seu món màgic,

 

per la ruta pel bosc s'aprèn a descobrir la naturalesa i respectar el medi ambient, a compartir l'espai amb respecte per les plantes, animals i es treballa la confiança amb el company. Aquest projecte es basa en la recuperació de l'educació vivencial i experimental aprofitant els recursos que ens ofereix la natura.

 

Som supervivents,

 

aprendre amb els recursos del bosc construir una cabana, un mètode més, per aprendre a compartir coneixements, força i treballar en grup amb diversió.

 

Hípica

 

En aquesta activitat els nens aprenen a pujar a cavall, i també coneixeran com funcionen les emocions. Entre el nen i el cavall, s'estableix una relació molt especial que us atrau, el cavall transmet tranquil·litat, satisfacció, força i noblesa i el nen al cavall una sincera estimació i admiració.

 

La pista americana,

 

és tot una aventura i un repta a dins de les activitats multi-aventura de la granja, un lloc per demostrar-se a si mateix el coratge, equilibri i força de voluntat, per superar els reptes personals.

 

El Gran tobogan,

 

una de les moltes atraccions d'aventura, baixada d'uns 35 m, molt divertit, que després també cal pujar, tot un repte.

 

Tir amb arc,

 

activitat divertida on es posa en pràctica la concentració i coordinació, com pot ser també el pont xinès, circuit Indiana Jones, el rocòdrom, el taller de les barques i moltes altres.

 

Les cavallerisses,

 

on els nens podran prendre el primer contacte amb els cavalls.