Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

El Rourell escola de cel

Vostè està aquí:
inici > catàleg > escoles de cel > El Rourell
 
 
Esplanada per a jocs

Per ampliar la imatge, només cal clicar damunt!

Esplanada per a jocs

 

Grans esplanades d'herba molt planes per practicar diferents activitats. És el lloc ideal per gaudir intensament d'uns dies de diversió, esports i aventura.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica de la casa

 

Situada a la Vall d'en Bas, (La Garrotxa) una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya. Partint de la casa podeu iniciar itineraris senyalitzats o resseguir en bici el carril de la Via Verda.

 

L'entorn,

 

on es troba és un marc incomparable per l'estudi dels volcans, ecosistemes, flora, fauna autòctona i la influència que l'home ha tingut en la formació del paisatge actual. Una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya, amb petits poblets i nombroses masies escampades per tota la plana.

 

La casa,

 

està ubicada a la Vall d'en Bas, és una casa còmoda i funcional, ja que està tota en planta baixa. Pensada per colònies escolars, turisme familiar i de cap de setmana.

 

L'espai,

 

de grans esplanades d'herba amb zona d'acampada, et permetrà gaudir de la piscina, del camp de futbol, de la pista de bàsquet, del camp d'aventura, d'una àrea de pic-nic i de la font del Rourell.

 

Els menjadors,

 

són amplis, disposa de dos menjadors i sales polivalents. Està adaptada i és de fàcil accés. S'ofereix servei de cuina de molta qualitat amb àpats naturals, dinars de colla o de família. També fan calçotades de gener a abril.

 

Esplanada per a jocs.

 

Grans esplanades d'herba molt plana per practicar diferents activitats. És el lloc ideal per gaudir intensament d'uns dies de diversió, esports i aventura.

 

Els dormitoris,

 

de lliteres amb 8 habitacions de 12 a 14 places cadascuna. 2 habitacions per a monitors i mestres de 4 places amb bany a l'interior. 6 places adaptades per a minusvàlids.

 

Les dutxes i els lavabos.

 

Blocs sanitaris que estan repartits en les dues parts de la casa, que són amplis i que estan molt ben equipats per a les necessitats dels diferents grups. Lavabos també adaptats per a minusvàlids.

 

La piscina,

 

es troba al costat de la casa, amb terrassa, per refrescar-se i per passar els moments de més calor amb molta diversió. És important consultar obertura.

 

La sala-menjador amb llar de foc

 

Sales polivalents àmplies, amb llar de foc, és un espai que s'utilitza per a diferents opcions, com a sala per realitzar activitats, discoteca, com també un punt de reunió per gaudir dels jocs de taula que podeu portar del col·legi.

 

Zona d'acampada,

 

amb un petit bosc on es pot fer acampades amb molta ombra i a prop de la casa.

 

Porxo,

 

àrea de pic-nic, on es pot fer activitats, tant si fa calor com quan plou, també hi ha la possibilitat de fer un sopar a la fresca.

 

El misteri del Cel.

 

La descoberta del cel i tots els misteris que s'hi amaguen. Un interessant recorregut per l'astronomia amb un treball de camp dinàmic que farà gaudir als nens, alhora que experimenten un món nou per a ells.

 

Planetari mòbil,

 

observació amb telescopi, visita a l'observatori de Batet, observació i mesurament del Sol, taller- planisferi, taller-rellotge de sol, orientació i moltes coses més.