Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

Ca n'Oliver Vell escola d'història

 
 
A les cabanes prehistòriques

Per ampliar la imatge, només cal clicar damunt!

 

A les cabanes prehistòriques,

 

s'aprèn l'evolució de l'hàbitat, les diferents tècniques i els diferents materials per fer refugis.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica de la casa

 

Es troba en un entorn rural d'un petit poble de l'Empordà, tranquil, ple d'història i monuments medievals, a prop del nucli de Romanyà d'Empordà. La casa, que ha sigut un seminari Marista, disposa de moltes sales amb molt d'espai i d'un pati interior o que la converteix en un espai de molt de carisma.

 

L'entorn rural,

 

envolta amb camps, esplanades i bosc propi, a prop del nucli de Romanyà d'Empordà un petit poble tranquil ple d'història i monuments medievals.

 

La casa,

 

que ha sigut un seminari Marista, consta de dues edificacions independents amb una capacitat per a 120 persones, disposa de moltes sales amb molt d'espai i d'un pati interior o que la converteix en un espai de molt de carisma.

 

L'exterior de la casa,

 

està envoltat de pins, amb una vista cap al camp i al bosc, es pot anar a fer un passeig relaxant.

 

El menjador,

 

és ampli i es pot estar amb molta comoditat i un bon servei professional de cuina. Adequat per fer altres tipus de celebracions també.

 

Els dormitoris,

 

estan ben repartits i amb molt d'espai, 14 habitacions en el total i els trobarem a les diferents plantes i de variades capacitats.

 

La piscina,

 

és gran i està bé situada, un lloc ideal per poder gaudir quan fa calor i on es pot també fer diverses activitats divertides en grup.

 

A les cabanes prehistòriques,

 

s'aprèn l'evolució de l'hàbitat, les diferents tècniques i els diferents materials per fer refugis.

 

Les pintures rupestres,

 

on els nens durant una estona, es convertiran en artistes prehistòrics a la llum de la llàntia.

 

Les eines prehistòriques,

 

com a indicadors de l'evolució tecnològica de l'ésser humans, estaran representades per destacar els mètodes de fabricació prehistòrics, els materials, les tècniques que s'utilitzaven, i tot seguit aprendran a fer la seva pròpia eina prehistòrica.

 

L'Heràldica,

 

de l'edat mitjana que tots coneixem amb els escuts dels cavallers i dels artesans, aquí se'ls ensenyarà la seva simbologia i faran el seu propi escut.

 

L'arquitectura megalítica,

 

les matèries primeres utilitzades i la importància del treball en equip per construir-ne un, seran algunes de les coses que se les ensenyaran i experimentaran.

 

El treball del vímet

 

Els recursos vegetals eren molt importants per a les societats prehistòriques i antigues, quin ús se'n feia, quines tècniques s'utilitzaven. Com petits artesans confeccionaran un petit recipient.

 

L'excavació arqueològica,

 

en aquest taller coneixeran com treballa un arqueòleg, la seva metodologia de treball i amb quines eines treballa.