Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

El Rourell esports i aventura

Vostè està aquí:
inici > catàleg > esports i aventura > El Rourell
 
 
Les dutxes i els lavabos

Per ampliar l'imatge, només cal clicar damunt!

Les dutxes i els lavabos

 

Blocs sanitaris que estan repartits en les dues parts de la la casa, que són amplis i que estan molt ben equipats per a les necessitats dels diferents grups. Lavabos també adaptat per a minusvàlids.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica de la casa

 

Situada a la Vall d'en Bas, (La Garrotxa) una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya. Partint de la casa podeu iniciar itineraris senyalitzats o resseguir en bici el carril de la Via Verda.

 

L'entorn,

 

on es troba és un marc incomparable per l'estudi dels volcans, ecosistemes, flora, fauna autòctona i la influència que l'home ha tingut en la formació del paisatge actual. Una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya, amb petits poblets i nombroses masies escampades per tota la plana.

 

La casa,

 

està ubicada a la Vall d'en Bas, és una casa còmoda i funcional, ja que està tota en planta baixa. Pensada per colònies escolars, turisme familiar i de cap de setmana.

 

L'espai,

 

de grans esplanades d'herba amb zona d'acampada, et permetrà gaudir de la piscina, del camp de futbol, de la pista de bàsquet, del camp d'aventura, d'una àrea de pic-nic i de la font del Rourell.

 

Els menjadors

 

són amplis, disposa de dos menjadors i sales polivalents. Està adaptada i és de fàcil accés. S'ofereix servei de cuina de molta qualitat amb àpats naturals, dinars de colla o de família. També fan calçotades de gener a abril.

 

Esplanada per a jocs.

 

Grans esplanades d'herba molt plana per practicar diferents activitats. És el lloc ideal per gaudir intensament d'uns dies de diversió, esports i aventura.

 

Els dormitoris,

 

de lliteres amb 8 habitacions de 12 a 14 places cadascuna. 2 habitacions per a monitors i mestres de 4 places amb bany a l'interior. 6 places adaptades per a minusvàlids.

 

Les dutxes i els lavabos.

 

Blocs sanitaris que estan repartits en les dues parts de la casa, que són amplis i que estan molt ben equipats per a les necessitats dels diferents grups. Lavabos també adaptats per a minusvàlids.

 

La piscina,

 

es troba al costat de la casa, amb terrassa, per refrescar-se i per passar els moments de més calor amb molta diversió. És important consultar obertura.

 

La sala-menjador amb llar de foc

 

Sales polivalents àmplies, amb llar de foc, és un espai que s'utilitza per a diferents opcions, com a sala per realitzar activitats, discoteca, com també un punt de reunió per gaudir dels jocs de taula que podeu portar del col·legi.

 

Zona d'acampada,

 

amb un petit bosc on es pot fer acampades amb molta ombra i a prop de la casa.

 

Porxo,

 

àrea de pic-nic, on es pot fer activitats, tant si fa calor com quan plou, també hi ha la possibilitat de fer un sopar a la fresca.

 

Tir amb arc,

 

una activitat on posaran en pràctica la concentració i coordinació. Passaran un bon moment d'activitat amb noves emocions i experiències en plena natura.

 

Itinerari btt

 

Sortides amb btt des de la casa (Via Verda, molt a prop) i per descobrir el territori, doncs s'ha convertit en una pràctica cada cop més sol·licitada per gaudir del paisatge i la natura.