Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

Can Solà esports i aventura

Vostè està aquí:
inici > catàleg > esports i aventura > Can Solà
 
 
La tirolina

Per ampliar l'imatge, només cal clicar damunt!

La tirolina,una de les diverses activitats de multi-aventura com pot ser tir amb arc, rocòdom, pont penjant, orientació i moltes altres, totes a l'aire lliure, aventura com a educació pel respecte a la natura mitjançant l'activitat física.
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

La fitxa tècnica de la casa

 

La casa es troba a la comarca de La Selva, a Vilobí d'Onyar. Can Solà és una casa de colònies amb 10 hectàrees de terreny, entre boscos, prats, edificacions i instal·lacions esportives.

 

L'entorn,

 

natural privilegiat, boscos propis idíl·lic amb grans esplanades per realitzar un munt d'activitats a l'aire lliure, un total de 100.000 m² de terreny disponible per activitats.

 

La casa,

 

es troba a la comarca de La Selva, a Vilobí d’Onyar, és una masia tradicional catalana completament adaptada i equipada per funcionar com a casa de colònies, amb capacitat per 170 persones que consta d'una casa central i bungalows com a dormitoris.

 

L'espai,

 

de grans esplanades d'herba amb dos camps de futbol, camp de voleibol, de la pista de bàsquet, Instal·lacions d'aventura (pont de mico, pont tibetà, rocòdrom, tirolina).

 

Els menjadors,

 

hi ha dos de 80 places amb calefacció, servei de cuina de molta qualitat amb àpats naturals, dinars de colla o de família i menús que s'adapten a les persones amb necessitats alimentàries especials.

 

Esplanada per a jocs.

 

Grans esplanades d'herba molt plane per practicar diferents activitats com volei, bàsquet, futbol, esgrima,... és el lloc ideal per gaudir intensament d'uns dies de diversió, esports i aventura.

 

Els dormitoris,

 

estan a dins de bungalows amb lliteres i de 14 habitacions, 1 de 24 places, 1 de 26 places adaptat per minusvàlids i 12 de 10 places.

 

Els lavabos.

 

Totes les habitacions disposen de lavabos amb aigua calenta. La piscina, de 6 m per 16 m, al costat d'els bungalows, amb zona de bany delimitada i tancada, terrassa, per passar els moments de més calor amb molta diversiò.

 

La piscina,

 

de 6 m per 16 m, al costat dels bungalows, amb zona de bany delimitada i tancada, terrassa, per passar els moments de més calor amb molta diversió.

 

Els Bungalows.

 

On se troben els dormitoris, amb 1 de 24 places, 1 de 26 places adaptat per minusvàlids i 12 de 10 places.

 

Sala d'activitats,

 

que està apartada de la resta d'edificis, amb 2 lavabos i safarejos, d'ús polivalent amb una superfície de 70 m² on se pot realitzar tot tipus d'activitats, tant si fa calor com quan plou.

 

Pista de bàsquet,

 

pavimentada per activitats i partits de bàsquet.

 

Espai per als més petits,

 

amb elements de jocs col·lectius que afavoreixen el sentit d'equip, una àrea dels nens i nenes de menor edat, al mig dels pins amb molta ombra, per divertiren-se, passar una bona estona i afavorir el sentit de la cooperació.

 

La tirolina

 

una de les diverses activitats de multi-aventura com pot ser tir amb arc, rocòdom, pont penjant, orientació i moltes altres, totes a l'aire lliure, aventura com a educació pel respecte a la natura mitjançant l'activitat física.

 

Paintball,

 

per a grups escolars, on els joves a partir de 16 anys poden gaudir d'un joc de col·laboració oposició amb un material molt nou. Un joc per divertir-se sense límit, amb màxima seguretat.