Tingueu en compte que aquest lloc web utilitza galetes. Fem això per oferir un millor servei.
Li demanem el seu acord per permetre que continuï fent-ho. Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina  Politica de protecció de dades!

Escoles de Natura

Vostè està aquí:
inici > catàleg > escoles de natura
 
 
Escola de natura El Rourell

El Rourell

Poble: Joanets
Comarca: La Garrotxa
Província: Girona
Capacitat: 128
Núm. de legalització: 277
 
Situada a la Vall d'en Bas, (La Garrotxa) una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya. És una casa còmoda i funcional, ja que està tota en planta baixa.
 
 
 
 
 

Per mostrar o amagar les característiques de la casa, cliqueu en Expandir o Contreure
Contreure
 

 

Cal Diable

 

Cal Diable està situada al terme municipal de Pontons (Alt Penedès), a 20 Km de Vilafranca i 75 Km de Barcelona, al bell mig de la Serra d'Ancosa entre les planes del Penedès i l'Anoia, envoltada de boscos d'alzines, roures i pinedes de pi blanc. Boscos on se destaca lo cultivo i la granja d'animals diversos.

 

Can Puig

 

Can Puig està situada al poble de Sant Salvador de Guardiola, municipi situat entre Manresa i el límit amb l'Anoia. A Can Puig es converteix els seus dies de descans en uns dies plens de noves emocions, amb activitats d'aventura i de natura, sense oblidar els objectius principals, com els aspectes de convivència, d'autonomia, d'aprenentatge, de companyerisme i de relació amb l'entorn.

 

Can Solà

 

La casa es troba a la comarca de La Selva, a Vilobí d'Onyar. Can Solà és una casa de colònies amb 10 hectàrees de terreny, entre boscos, prats, edificacions i instal·lacions esportives.

 

Els Arcs

 

Antic santuari de la Mare de Déu Dels Arcs, ubicat al municipi de Santa Pau a la comarca de la Garrotxa, convertit en casa de colònies, enmig de la natura i envoltada de boscos, prats i camps de conreu.

 

El Pinatar

 

Està situat als peus del Montseny a la comarca del Vallès Oriental i a pocs quilòmetres de Sant Celoni, Breda i Hostalric, envoltada de pins i a prop del parc natural del RACC.

 

El Rourell

 

Situada a la vall d'en Bas, (La Garrotxa) una de les zones més verdes i bucòliques de Catalunya. És una casa còmoda i funcional, ja que està tota en planta baixa.

 

La Granja

 

Està situada a peus del Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera), a la província de Barcelona, es troba a tan sols 42 km de Barcelona ciutat i a 56 Km de Girona, bé al bell mig de la natura, envoltada de prats i boscos, es dedica íntegrament a l’educació i a l’ensenyament de nens i joves en edat escolar.